Oud ijzer actie op zaterdag 7 maart voor de 30ste keer

Oud ijzer actie op zaterdag 7 maart voor de 30ste keer

Het is alweer 30 jaar geleden dat we als korfbalvereniging de eerste zaterdag van maart  startte met een nieuwe actie, een oud ijzer actie, om wat geld in het laadje te krijgen. In de begin jaren werd alles nog met de hand op de platte kar of aanhanger gelegd en bij van Grotel op een grote hoop gegooid. Hele bergen oud ijzer hebben er gelegen. Tegenwoordig hebben we gelukkig toch wel wat betere middelen tot onze beschikking waardoor het allemaal toch wel een stuk sneller gaat. 

Helaas hebben we de laatste jaren ook concurrentie van illegale oud ijzer handelaren die het hele jaar door langs de deuren komen. Daarom willen we iedereen er graag op wijzen dat je ook het hele jaar door het oud ijzer kwijt kunt bij fam. Van Grotel. Schoolstraat 45. Heb je zwaardere stukken, laat het ons weten i.v.m. met het vervoer, tel. 040 – 842 11 55. Wij zijn daar heel blij mee en hiermee steun je onze vereniging. 

Op zaterdag 7 maart is het weer zover en komen we voor de 30ste keer langs de deuren. We nemen géén accu’s, banden, chemisch afval, koelkasten en diepvriezen mee. Graag op voor 10.00 uur aan de weg zetten, liefst niet de avond of dagen van te voren i.v.m. illegale ophalers. 

Ook halen we die dag kleding en textiel op want sinds enkele jaren hebben wij een textielcontainer staan bij fam Cremers, Eind 13. Ook hier kun je het hele jaar door je textiel kwijt. Wat kunt u er allemaal in doen? Gedragen kleding, schoenen, tassen, gordijnen, lakens, dekens, knuffels etc. Voorwaarde is wel dat het in een gesloten plastic zak zit. Wilt u dat wij op 7 maart deze plastic zakken meenemen? Zet deze dan ook voor 10.00 uur aan de weg! Nadat een bedrijf in Helmond het textiel heeft gesorteerd, gaat het naar goede doelen. 

We willen graag alle Riethovenaren en onze vrijwilligers bedanken voor al het oud ijzer en textiel wat we door alle jaren heen hebben kunnen ophalen en hopen dat we op 7 Maart weer lekker veel ijzer en textiel aantreffen langs de straten.

Bedankt alvast allemaal!!!!!