Paul van Lokven nieuwe teamleider Rietstek

Paul van Lokven nieuwe teamleider Rietstek

Paul van Lokven is vanaf 1 november de nieuwe teamleider van het team van De Rietstek. Als bestuur van Meer Riethoven zijn we heel blij dat Paul zijn interesse kenbaar maakte in deze functie binnen de Rietstek met een andere invulling als we tot nu toe gewend geweest zijn.

Portret Paul van Lokven

De verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de Rietstek komt meer bij het gehele team te liggen onder aansturing van Paul. Hij heeft goede ideeën om de Rietstek verder door te ontwikkelen in gastvrijheid en ondersteuning van de activiteiten voor en door de Riethovense inwoners. Die sluiten helemaal aan bij de wensen van het bestuur. Paul is in Riethoven (en in de Rietstek) al goed bekend als de succesvolle slagwerkdocent en dirigent van de slagwerkgroep van het Riethovens Harmonie Corps.

Naast Paul maakt ook Job Kennis vanaf 1 november deel uit van het team. Dat team bestaat nu dus uit 5 personen; Marga Bergmans, Daniek van Roij, Petra van Herk, Job Kennis en Paul van Lokven.

Voor het contact met het Rietstek team kun je, naast de inloop in de Rietstek, gebruik maken van het e-mailadres rietstek@meerriethoven.nl en sinds kort van het mobiele nummer 06-23400383. Wil je voor een overleg of een activiteit weten of er een ruimte beschikbaar is of geboekt kan worden? Dan kan dat het beste digitaal via de website van Meer Riethoven met een “reserveringsknop” op de pagina van de Rietstek. https://meerriethoven.nl/initiatiefnemer/de-rietstek/

Een van de teamleden neemt dan contact met je op.

Tot ziens in De Rietstek