PROMO-week van Fietsmaatjes

PROMO-week van Fietsmaatjes

Hoewel vorig jaar de regen een grote spelbreker bleek te zijn, gaat Fietsmaatjes Riethoven ook dit jaar een PROMO-WEEK organiseren en wel van 13 tot en met 18 mei. Iedereen die zin heeft om een keertje mee te rijden op onze duofietsen kan dat in die week uitproberen. Of je nu 80-plus bent of 20-min, een fietsfanaat of een wandelaar, iedereen is welkom! Een van onze vrijwilligers neemt je met plezier mee. Een hele week lang rijden onze duofietsen continu door het dorp en de omgeving. We starten dagelijks vanaf de Stalling (oude kleuterschool) vanaf 9 uur voor een fietstocht van maximaal 2 uur. Om 11 uur gaat dan de volgende ronde in, tot de laatste van 5 tot 7 uur, en dat zes dagen lang.

Wil je graag met zijn tweeën fietsen? Dan kan dat ook, we reserveren dan 2 fietsen.  En natuurlijk is in deze week de fietstocht gratis. Bovendien staat er een kop koffie met versnapering op je te wachten bij de Sleutel.

Grijp deze kans en doe mee!

Aanmelden kan via:

Fietsmaatjesriethoven@meerriethoven.nl of bij Marjo van Driel via: 06-20117510 Meer informatie vind je op de website: meerriethoven.nl/fietsmaatjes-riethoven