Riethovense Kerstconcert en Samenzang 2019

Riethovense Kerstconcert en Samenzang 2019

Een traditie die we graag met elkaar hoog willen houden. Ook dit jaar wordt er gezongen en gemusiceerd tijdens de kerstsamenzang in Riethoven op 15 december in onze St. Willibrorduskerk om 16.00 uur. 

Zoals we gewend zijn verlenen de Riethovense verenigingen hun medewerking zoals daar zijn het Riethovens Harmonie Corps o.l.v. Twan Cox, het gregoriaans koor Schola Cantorum o.l.v. Wim Cremers, zanggroep Cheers o.l.v. Marly Sengers met begeleiding van Rick Sengers en het Riethovens Gemengd Kerkkoor o.l.v. Marina Staas met begeleiding van Rina van Veen. 

De harmonie en de koren zullen samenzangliederen, waarbij u uitgenodigd wordt om mee te zingen, ten gehore brengen afgewisseld met liederen en muziekstukken om naar te luisteren.  

Elk jaar proberen de harmonie en de koren u te verrassen. 

De liederen en de muziek zullen u zeker alvast in de kerstsfeer brengen. De samenzang zal ongeveer één uur duren. Na afloop van dit muzikale uur is er gelegenheid om na te praten op het nieuw ingerichte pleintje voor de kerk onder het genot van een gratis bekertje glühwein of chocolademelk.  

De voorbereidingen van de koren en de harmonie zijn al in volle gang. Wij willen u dan ook allen van harte uitnodigen om het jaarlijks terugkerend samenzang kerstconcert bij te wonen.  

Iedereen is van  harte welkom op 15 december om 16.00 uur.