Rythovense kwis 2024

Rythovense kwis 2024

11 Oktober is het weer zover! Dan wordt de Rythovense Kwis weer gespeeld. De organisatie is volop bezig om de categorieën en de daarbij behorende vragen en opdracht te bedenken. 

Zoals ook in de vorige edities zullen er 10 categorieën zijn, die op hun beurt weer bestaan uit 10 onderdelen. 

Ook zal er weer een geheime opdracht zijn! Als je tijdens de vorige editie een eindexamen Nederlandse taal hebt mogen maken in de basisschool, dan weet je wel wat we bedoelen!!

Wij zijn trots om te melden dat wij vanaf dit jaar een samenwerking met Meer Riethoven zijn aangegaan. Dit betekent dat er een paar kleine wijzigingen zijn: We hanteren vanaf nu een nieuw e-mailadres: kwis@meerriethoven.nl en een nieuwe website: https://www.meerriethoven.nl/rythovense-kwis

Daarnaast is ons logo ook in een ander jasje gestoken, zoals u hiernaast kunt zien. Wij verheugen ons op een prettige samenwerking! 

Inschrijven 
Inmiddels zijn er alweer verschillende enthousiaste teams, die zich in hebben geschreven voor de kwis van 2024. Heb jij je team ook al bij elkaar? Schrijf je dan snel in, want vol=vol! 

Inschrijven kan via onze website: https://www.meerriethoven.nl/rythovense-kwis Daar kun je ons inschrijfformulier vinden en zodra het inschrijfgeld bij ons binnen is, ben je zeker van deelname aan de Rythovense kwis van 2024! 

Naast onze kwisavond op vrijdag 11 oktober 2024, zal er natuurlijk ook een feestavond zijn, waarop de prijsuitreiking plaats zal vinden. Deze feestavond is op zaterdag 19 oktober 2024! Zet deze data dus alvast in de agenda! 

Wij zien jullie inschrijfformulieren graag verschijnen! Veel wijsheid in het samenstellen van jullie teams

Namens de organisatie van de Rythovense Kwis 

Linda, Patty, Arno, René, Marijn, Nico en Jojanneke