Sp(r)ookjestocht Bende van Riethoven

Sp(r)ookjestocht Bende van Riethoven

Hallo allemaal 
Zoals jullie natuurlijk allemaal al gezien hebben, gaan wij van de Bende van Riethoven voor het tweede maal een spooktocht organiseren. Deze keer zal je geen gevaarlijke missie hoeven te doen, waarbij je je eigen leven op het spel zet, maar beland je in het sprookjesbos. 

Nu denken jullie waarschijnlijk, wat is er nou eng aan het sprookjesbos? 

Dat zullen we in het kort proberen uit te leggen. Er is namelijk iets dat maar heel weinig mensen weten, en dat is dat de sprookjes af en toe weglopen uit het sprookjesbos om kinderen en volwassenen bang te maken. 
Dit jaar hebben ze aan de Bende gevraagd of ze hier in Riethoven langs mogen komen om in en rondom de bossen iedereen bang te maken. 

Ze zullen op vrijdag 13 maart komen, want dat is de perfecte dag om mensen bang te maken. De tocht begint bij de Rietstek en de eerste groep zal rond 19.00 vertrekken. Verder zal je in de week voor de spooktocht te horen krijgen hoe laat jouw groepje vertrekt. Heb je verder nog verplichtingen op deze dag, geef dan bij de aanmelding aan vanaf of tot hoe laat je wel kan, dan zullen wij daar rekening mee proberen te houden. 

Deelname is vanaf 10 jaar en we zouden het fijn vinden als je in groepjes van maximaal 8 personen inschrijft. Als je geen groepje bij elkaar gevonden krijgt en toch graag meedoet, meld je dan toch aan, dan zullen wij een groepje voor je zoeken. 

Zaklampen zijn verboden en deelname is op eigen risico. De kosten zijn
€ 2,50 pp. Deze dien je bij binnenkomst te betalen.  

Denk je na dit verhaal, dat lijkt me wel wat en dat durf ik allemaal wel aan. Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar: bendevanriethoven@gmail.com  

Hopelijk tot 13 maart. 
Groetjes,  De Bende van Riethoven