Terugblik op het koffie uurtje van 5 oktober

Terugblik op het koffie uurtje van 5 oktober

Dorpsondersteuner Lieneke Verspaandonk vertelt: “Ik had gewoon een paar keer kippenvel en ik niet alleen. Hoe mooi was het om zoveel Riethovenaren in het koor te zien, ik was aangenaam verrast.

Foto van een groep mensen bij elkaar in een gemeenschapshuis, luisterend naar een koor.

Prachtig hoe we de gasten van het maandelijks koffie uurtje en de deelnemers en vrijwilligers van de dagbesteding samenbrachten. We genoten van samen zingen, koffiedrinken en kletsen.

Dankjewel Liederentafel, want zelfs de gasten vroegen of jullie nog eens terugkomen. Dus heel graag tot een volgende keer.

Ook was ik te gast bij de wandelgroep en de ontmoeting vanuit de KBO op 3 oktober. Hoe leuk en gezellig was dat. Een dame net 90 en te jong voor een rollator nodigt me uit bij haar thuis om te komen kijken hoe fijn ze woont. En naast meer leuke kennismakingen kreeg ik ook een leuke vraag voor hulp bij het reageren op een facebook bericht.

Wil je me ook een keer uitnodigen bij je thuis of jullie activiteit? Bel, app of mail me via dorpsondersteuner@meerriethoven.nl of 06-55225856.

Het volgende koffie uurtje is het weer gewoon ouderwets buurten, voel je vooral welkom. We schenken je graag een kop koffie in.