Winterfestival 2024: Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Winterfestival 2024: Waar een klein dorp groot in kan zijn!

“Op het moment van schrijven zit ik, nadat we met de fantastische opruimploeg heel de dorpsweide weer spik en span hebben achtergelaten, lekker warm voor de haard na te genieten van onze allereerste editie Winterfestival Riethoven.” – Joyce Sanders

Wat een succes

Ons team en vele dorpsgenoten keken al zó lang uit naar deze dag, aangezien we het vorig jaar helaas moesten cancelen vanwege de harde rukwinden. Eindelijk hebben we de eerste editie van Winterfestival Riethoven kunnen vieren met z’n allen

Dankzij de vele enthousiaste vrijwilligers en de inzet van diverse verenigingen, ondernemers en entertainers kijken we samen met onze gezellige dorpsbewoners terug op een geweldig succesvol evenement.

Vanaf de voorbereidingen en de opbouw van de festivaldag zelf tot aan de afbouw vandaag. Echt iedereen die aan het Winterfestival op één of andere manier verbonden was, heeft op zijn of haar eigen manier een bijdrage geleverd, geweldig!

Terugkijken op een mooi programma

Wat fijn toch dat iedereen van klein tot groot zich heeft mogen vermaken. De blije en ingespannen snoetjes van de kids tijdens het Riethovens kampioenschap stoelendans, Slagwerkers van het Riethovens Harmoniecorps en de Rhythm sticks onder leiding van Paul van Lokven die deze activiteit begeleidde en vervolgens nog een geweldige show weggaven onder toeziend oog van familieleden en vrienden die met trotse gezichten van hen genoten

Daarna was het lachen tijdens Hans Keeris zijn Buut. Hij stond als zijn personage “De geheel onthouder” in onze Riethovens ton. De kinderen genoten ondertussen op het plein van het schminken, het springkussen, de silent disco en de photobooth.

Aansluitend bracht Paul Brugel de ambiance er goed in met zijn “trekzak” en zijn zang en gingen de voetjes al vlug van de vloer. Vanaf 20:00 nam DJ Dominic Graat het over en was iedereen lekker aan het dansen. Ook in de silent disco en de photobooth was continu ambiance.

Bedankt voor alle hulp

Wat is het toch genieten als je ziet dat iedereen zo’n plezier heeft samen en om steeds weer te merken dat als er hier in ons skon dorpke Riethoven er ergens iets opgelost moet worden: qua stroom, spullen, drank bijhalen of een extra handje…iedereen meedenkt of de helpende hand biedt.

Namens het hele team van Winterfestival Riethoven: wij zijn trots op iedereen die verbonden was aan deze allereerste editie.