Thuisadministratie van Wél!zijn de Kempen

Thuisadministratie van Wél!zijn de Kempen

Weet u waar uw geld naar toe gaat en hoeveel u maandelijks over houdt – of tekort komt? Zou u meer willen overhouden, maar weet u niet waar u moet beginnen? 

Het is best lastig, uw eigen geldzaken bijhouden. Al die brieven en formulieren, soms per post, soms digitaal.  

Thuisadministratie-vrijwilligers van Wél!zijn de Kempen helpen u graag. Dat kan éénmalig zijn, maar ook voor een langere periode. Samen met de vrijwilliger neemt u alle post door en zet u een voor u overzichtelijke administratie op. De inkomsten en uitgaven worden op een rijtje gezet en samen kijkt u naar mogelijke extra voorzieningen en besparingen. Zo krijgt u grip op geld en voorkomt u dat een probleempje een echt probleem wordt!  

Hulp vragen is best lastig. Dat begrijpen wij heel goed. Maar hulp van een vrijwilliger helpt echt! Bent u iemand die hulp kan gebruiken? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op. Samen met u kijken we dan naar de mogelijkheden. Bel of app ons op telefoonnummer 06-4099 1542 of mail via e-mailadres: ta@welzijndekempen.nl. 

Ondersteuning bij Thuisadministratie wordt door Wél!zijn de Kempen gratis aangeboden in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-de Mierden en Waalre. Onze vrijwilligers hanteren de maatregelen tegen het Corona-virus. Website: www.welzijndekempen.nl