Vacature: activiteitengoeroe voor Riethoven

Vacature: activiteitengoeroe voor Riethoven

Gemeenschapshuis de Rietstek zoekt activiteitengoeroe voor 3u p/w

Over de vacature 

Als activiteitengoeroe zorg jij dat er in gemeenschapshuis ‘De Rietstek’ in Riethoven veel te beleven valt. Je organiseert activiteiten voor het hele dorp die aansluiten bij een viertal thema’s:

Naast een aantal vaste evenementen in het jaar die (mede-) georganiseerd worden vanuit de Rietstek (bv Koningsnacht) heb je veel vrijheid om binnen de thema’s andere activiteiten te bedenken. 

Je legt verantwoording af aan de teamleider van de Rietstek en werkt samen in een team van vijf collega’s. Daarnaast werk je samen met een grote groep vrijwilligers. Je organiseert en begeleidt allerlei activiteiten van A tot Z. 

Over het gemeenschapshuis 

De Rietstek is de huiskamer van Riethoven en een centrale ontmoetingsplek voor verenigingen. We willen de Rietstek het liefst zo vaak mogelijk openen, zodat iedereen er terecht kan. En nóg belangrijker: dat iedereen zich er welkom voelt. 

We zoeken een activiteitengoeroe die onze dorpsgenoten kan enthousiasmeren!  

Wat zijn je verantwoordelijkheden? 

Wij bieden: 

Ben je enthousiast en lijkt het je wel wat? Of wil je graag meer weten over de functie? Stuur vóór 16 februari 2024 een e-mail naar rietstek@meerriethoven.nl. Geef daarbij in ieder geval je motivatie en relevante ervaring door.