Vacature: Word jij de dorpsondersteuner van Riethoven?

Vacature: Word jij de dorpsondersteuner van Riethoven?

Per 1 januari 2022 zoekt Riethoven een dorpsondersteuner die de komende jaren deze uitdagende en mooie functie voor 8 uur per week wil vervullen.

De dorpsondersteuner is zichtbaar aanwezig en laagdrempelig toegankelijk. Draagt bij aan de sociale cohesie in het dorp en is een actieve schakel tussen de lokale netwerken. De dorpsondersteuner initieert, faciliteert en/of ondersteunt bestaande en nieuwe voorzieningen samen met verenigingen en vrijwilligers en draagt de structurele uitvoering over aan de inwoners.

Als dorpsondersteuner weet jij actief contact te leggen met (kwetsbare) inwoners en inwoners die signalen doorspelen. Je signaleert (vroegtijdig) sociale vraagstukken, individuele problematieken of ondersteuningsvragen. Ondersteunt door advisering, verwijzing, inzet van het (eigen) netwerk of door de inzet van vrijwilligers of organisaties in het netwerk en in het dorp. En hebt aandacht en zorg voor de vrijwilligers in het dorp.

Functie profiel: 

Kennis en ervaring

Wat bieden wij:

Als je enthousiast wordt bij het lezen van deze functie dan vragen wij je om vóór 5 januari 2022 schriftelijk te reageren naar de secretaris van de dorpscoöperatie Meer Riethoven: secretaris@meerriethoven.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook bellen met Tineke Wouters (06-20960975) of Jack Spanbroek (0680147817)