Vandalisme in Riethoven!

Vandalisme in Riethoven!

In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 april jl. is er bij ons op de Schaiksedijk nr.7 flinke schade aangebracht aan onze auto. De auto stond geparkeerd op eigen terrein, maar werd in de ochtend aangetroffen met een verkeerszuil boven op de motorkap. De motorkap is hierdoor zwaar bekrast en gedeukt. Ook de voorruit heeft flinke krassen opgelopen. 

Volgens een buurtbewoner was er die bewuste nacht rond kwart over 1 kabaal te horen. Omdat deze vernieling voor een flinke schadepost zorgt en de veroorzaker zich helaas niet heeft gemeld, zijn alle meldingen welkom om alsnog de dader/daders te kunnen achterhalen. 

Aangezien deze persoon (of personen) zich tijdens de avondklok op de openbare weg bevond (bevonden), heeft het wellicht ergens de aandacht getrokken. Heeft u iets gezien, gehoord of vernomen dat met deze vernieling verband kan houden? Wij horen het graag. 

Ervan uitgaande dat de persoon/personen in kwestie zich per fiets verplaatste/verplaatsten, is het aannemelijk dat diegene vanuit Eersel (via Schaiksedijk) of Bergeijk (via Heuvelweg) verder gefietst is/zijn in de richting van Riethoven. Misschien via de Bisschop Rythoviusdreef of via de Hobbel? Woont u aan deze route en beschikt u over een beveiligingscamera, check dan s.v.p. de beelden van die bewuste nacht rond de aangegeven tijd.  

Alvast bedankt, 
Familie van de Voort, 06 52466572