Welkomspakketje nieuwe inwoners van Riethoven

Welkomspakketje nieuwe inwoners van Riethoven

Door Tineke Wouters

Sinds enige tijd mag ik, namens Meer Riethoven, nieuwe Riethovenaren bezoeken met een welkomspakket. Dat wordt heel erg op prijs gesteld. Mensen zijn verrast en voelen zich echt welkom geheten in ons dorp.

En daarbij snijdt het mes aan twee kanten. Want ook voor ons is het fijn om nieuwe Riethovenaren (die daar behoefte aan hebben) te enthousiasmeren om deel te nemen aan alle levendigheid die er in Riethoven is.

Wat zit er in het pakket?
Iedere nieuwe inwoner krijgt, namens wijngaard Doornacker, een flesje echte Riethovense wijn aangeboden, compleet met het logo van Meer Riethoven. Hoe leuk is dat!
Daaraan hangt een informatiepakketje. Verschillende folders met uitleg over de activiteiten in ons dorp, waar informatie te vinden is etc.

Maar hoe meer informatie meegegeven kan worden, hoe fijner. Heb jij of heeft jouw werkgroep of bedrijf informatie die je graag wilt delen met nieuwe inwoners? Laat het me weten.

Welkomstpakket voor nieuwe inwoners van Riethoven

Zelf iets toevoegen aan het pakket?
Niet commerciële initiatieven kunnen een folder op A5-formaat of iets anders aanleveren. Denk aan werkgroepen of sportverenigingen die nieuwe leden zoeken.

Commerciële bedrijven nodigen we uit om een product of waardebon aan te bieden van jouw diensten. Heb jij een ander ludiek idee? Laat het weten.

Nieuwe buren
Is er bij jou in de straat iemand van buiten Riethoven komen wonen? Stuur me een mail en ik breng ze een bezoekje.

Tineke Wouters
Coöperatie Meer Riethoven
tinekew@meerriethoven.nl