Welkomstcadeau voor baby’s, van de Bibliotheek

Welkomstcadeau voor baby’s, van de Bibliotheek

Kersverse ouders krijgen, als hun baby ongeveer 3 maanden is, via het consultatiebureau een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Met deze bon kun je bij jouw lokale bibliotheekvestiging van Bibliotheek De Kempen je kindje gratis lid maken en een gratis BoekStart-koffertje ophalen.  

BoekStart-bon inwisselen tijdens de AfhaalBieb 
De Bibliotheekdeuren zijn nog gesloten, maar je kunt dit leuke koffertje ook nu ophalen. Extra leuk is dat je het schattige vogeltje Coco cadeau krijgt, in het kader van de Nationale Voorleesdagen. De knuffeltjes worden uitgereikt zo lang de voorraad strekt. 

Wanneer je de BoekStart-bon hebt ontvangen en je deze graag wilt inwisselen, kun je via email een afspraak maken met je lokale bibliotheekvestiging. De emailadressen bestaan uit de naam van de desbetreffende vestiging en ‘@bibliotheekdekempen.nl’; bijvoorbeeld valkenswaard@bibliotheekdekempen.nl. Alle contactgegevens en vestigingen vind je op www.bibliotheekdekempen.nl/vestigingen.  

Onze medewerkers maken een afspraak met je waarop je het lidmaatschap en het koffertje kunt komen afhalen. Zo kun je heerlijk samen genieten van jullie voorleesmomenten. 

Heb je helaas nog geen BoekStart-bon ontvangen, maar wil je wel graag een gratis lidmaatschap voor je baby en het koffertje komen halen? Dat kan. Stuur een mailtje naar de lokale vestiging. Je krijgt dan een voucher toegestuurd en kunt gelijk een afhaalmoment inplannen. 

BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten. Het is belangrijk dat de allerjongsten vroeg in aanraking komen me taal in woorden. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Meer over boekstart lees je op
www.boekstart.nl.