Wij zijn op zoek naar Vrijwilligers!

Wij zijn op zoek naar Vrijwilligers!

Naar papa’s, mama’s, opa’s , oma’s, studenten en andere enthousiastelingen (vanaf 18 jaar) die het leuk vinden om te komen helpen tijdens de kindermiddagen op maandag en donderdag in de Rietstek van 9 mei tot en met 21 juli 2022. In totaal zijn dit 20 middagen.

Wellicht is het je ter ore gekomen dat er verschillende kinderen geen gebruik meer kunnen maken van de naschoolse opvang bij Nummereen in Riethoven. Daarom zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het creëren van een noodoplossing. We zijn dan ook heel blij dat Coöperatie Meer Riethoven met ons meedenkt en de Rietstek ter beschikking stelt als locatie voor de kindermiddag!

Wat wordt er van je verwacht?

Op maandag- en donderdagmiddag van 14:45 tot uiterlijk 17:30 uur openen de deuren van deze kindermiddag. Als vrijwilligers haal je samen (altijd met twee volwassenen) de kinderen op van de St. Willibrordusschool, waarna jullie gezamenlijk naar de Rietstek wandelen. Hier is tijd om te relaxen met iets drinken en wat lekkers en vervolgens zijn er verschillende activiteiten om uit te kiezen!

Elke hulp, al is het 1 middag, is zeer welkom. Hier staat een kleine vrijwilligersvergoeding tegenover. Vrijwillig wil niet zeggen vrijblijvend. Het gaat om kinderen die een veilige en fijne middag verdienen.

We hopen op vele aanmeldingen en de kracht van onze hechte gemeenschap in Riethoven om hier samen een succes van te maken.

Je kunt je per vandaag aanmelden via: stefanie.klerks@gmail.com . Vervolgens ontvang je meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Namens het actie comité

Eline de Groot & Stefanie Antonis-Klerks