Zittingsavond CV de Bremspoersen 

Zittingsavond CV de Bremspoersen 

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari organiseert commissie ‘Zo Gek Nog Nie’ voor de 31e keer de zittingsavond in residentie De Sleutel in Riethoven. Veel talent, van jong tot oud, maken er met allerlei verschillende optredens een feestje van. 

Om 20:00 uur opent Prins Erik d’n Twidde deze gezellige avond die mede mogelijk wordt gemaakt door dorpsgenoten zonder plankenkoorts.  

Van dansgroep tot buut en van muziekstuk tot aan een zelf geschreven act, Zo Gek Nog Nie heeft alles. 
Na er één jaar tussenuit geweest te zijn, kijken we vol enthousiasme uit naar weer een nieuwe editie. Familie, vrienden en overige deelnemers zijn druk bezig met de voorbereiding om hun optreden te kunnen presenteren aan Prins Erik d’n Twidde , Prinses Inge & Adjudant Sander.  

Na afloop is er nog voldoende ruimte om alle optredens nog eens na te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje. DJ Eric zal er daarnaast nog een feestelijk vervolg aan geven. Nodig daarom al uw vrienden, buurtgenoten en familie uit om er samen met ons onvergetelijke avonden van te maken. 

De kaartverkoop start op 25 januari om 20:00 uur in de Rietstek. De kaartjes a € 7,50 per stuk dienen contant betaald te worden. Na 25 januari kunnen de kaarten enkel via de mail besteld worden via kimhebing@gmail.com. 

Houdt er rekening mee: VOL = VOL. 

ALAAF!!! Namens de commissie van ZGNN. 
Erik Willems, Jan Schrijvers, Erik Verhagen,  Willem Tops, Kim Hebing en Renske Spanjers