Zonnebloem afdeling Bergeijk zoekt vrijwilligers 

Zonnebloem afdeling Bergeijk zoekt vrijwilligers 

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die zich in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking in de gemeente Bergeijk.  

De Zonnebloem afdeling Bergeijk is actief in de heel gemeente Bergeijk, dus ook in Riethoven. Een aantal gasten uit Riethoven is aangesloten bij de Zonnebloem en neemt deel aan de activiteiten. Voor goede begeleiding en ondersteuning van deze gasten zijn we op zoek naar vrijwilligers in Riethoven.  

Zonnebloemvrijwilligers gaan op bezoek, gaan er samen op uit en organiseren activiteiten voor mensen, die door een lichamelijke beperking vaker alleen zijn dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. En voor velen van hen is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Als Zonnebloemvrijwilliger laat je deze mensen niet zitten. Je creëert momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.  

Aan de slag 
De vraag naar contact en andere Zonnebloemactiviteiten neemt weer toe. Zonnebloem afdeling Bergeijk wil ook kleinschalige en 1-op-1 activiteiten aanbieden. En de komende jaren wil de afdeling er voor meer mensen kunnen zijn in de gemeente Bergeijk. Maar dat alles kan alleen als er nieuwe vrijwilligers bijkomen. Help jij ook mee? 

Het verschil maken 
Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken. Als nieuwe vrijwilliger word je, als het even kan, in contact gebracht met een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen. 

Kennismaken 
Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Kom dan kennismaken. We kijken samen waar jouw interesses liggen en hoe jij je het beste in kunt zetten voor de Zonnebloem in Riethoven. Neem contact op met ons op via zonnebloem.bergeijk@outlook.com. Voor meer informatie over het werk van de zonnebloem, kijk op www.zonnebloem.nl/bergeijk.