Ambassadeur van de Coöperatie Meer Riethoven

AMBASSADEUR VAN DE COÖPERATIE MEER RIETHOVEN

De Coöperatie Meer Riethoven is een vereniging met leden die ook ambassadeur zijn. Als ambassadeur kun je meepraten, mee beslissen en meedoen. Je kunt daarnaast ook als vrijwilliger aan activiteiten meedoen. Samen met onze andere ambassadeurs kunnen we de gezamenlijke behoeftes helder krijgen en actie ondernemen. Hoe meer ambassadeurs de coöperatie heeft, hoe meer invloed deze heeft bij derden, zoals overheden, gemeente en organisaties.

Ambassadeur worden kan op 2 manieren: individueel en als gezin. Individueel is vooral bedoeld voor 1-persoons huishoudens.

Het gezinstarief bedraagt € 25,- per jaar. Alle gezinsleden die woonachtig zijn op 1 adres zijn dan ambassadeur van de Coöperatie.

Het individuele tarief is € 15,- per jaar.

Je kunt je aanmelden door hieronder de digitale aanmelding in te vullen en verzenden.

Voor eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u terecht bij de secretaris  secretaris@cooperatieriethoven.nl

WAAROM AMBASSADEUR WORDEN?

Omdat je het ook belangrijk vindt dat Riethoven in de toekomst een fijne plek blijft voor jong en oud. Om op te groeien, prettig te wonen en leven, te ontmoeten, te werken en ondernemen en ouder te worden. Dat de voorzieningen en diensten daar ook in de toekomst bij passen en op elkaar afgestemd zijn. Dat we zelf mee bepalen wat er nodig is en wat passend is en regie en verantwoordelijkheid nemen.

Omdat je het fijn vindt als een sterke en goede organisatie zoals de Coöperatie Meer Riethoven daar samen met jou werk van maakt.

Ben je bereid om je steentje daar aan bij te dragen? Als ambassadeur of als vrijwilliger. Als ambassadeur betaal je contributie. Je financiële bijdrage wordt geïnvesteerd in de organisatie van diensten en activiteiten voor de leden en het dorp.

Je inbreng is in ieder geval nodig. Solidariteit, samen optrekken en elkaar helpen zijn cruciaal.

Er gebeuren al heel veel mooie dingen in Riethoven. Allerlei organisaties en verenigingen zijn ieder op hun terrein en voor eigen doelgroep en voorzieningen actief. Dat blijft gelukkig ook zo. De coöperatie gaat samen met hen investeren in dorpsbrede voorzieningen en behoeftes die er nu al zijn en die gaan komen.
Je investeert mee in de toekomst van u zelf, uw omgeving en Riethoven.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

  • De Coöperatie Meer Riethoven ontwikkelt diensten, producten en voorzieningen zowel in het algemeen belang (voor alle inwoners) als specifiek voor de leden op het gebied van wonen, welzijn en zorg.
  • Je kunt, net zoals je gezinsleden (in bepaalde gevallen) met reductie gebruik maken van diensten of producten die door de Coöperatie Meer Riethoven voor alle Riethovenaren worden ontwikkeld.
  • Je kunt exclusief gebruik maken van de diensten of producten die specifiek en uitsluitend voor de leden van de cooperatie worden ontwikkeld
  • Je bent mede-eigenaar van de coöperatie en krijgt stemrecht.
  • Als ambassadeur kun je meepraten en mee beslissen over de voorzieningen en diensten in het dorp. Op democratische wijze neem je als ambassadeur deel aan de besluitvorming.
  • Je wens, idee of initiatief wordt door de coöperatie gehoord en samen bekijken we of het gerealiseerd kan worden en wat daarvoor nodig is. Dat kan zowel een individueel als algemeen belang dienen.
  • Je maakt gebruik van het netwerk van de Coöperatie Meer Riethoven en de samenwerking met Kernraad, KBO, Hofstek en Rietstek.

W: www.meerriethoven.nl
T: +31 6 80147817

Boekweitstraat 8
5561 AB Riethoven

IBAN: NL44RABO0340697601
KVK: 74346342

Ambassadeur worden?