Judith Blaauw neemt noodgedwongen afscheid van de Kernraad.

Judith Blaauw neemt noodgedwongen afscheid van de Kernraad.

Vanwege drukke zakelijke werkzaamheden in combinatie met veranderde omstandigheden heeft Judith Blaauw noodgedwongen haar lidmaatschap van de Kernraad moeten neerleggen.

Judith heeft bijna twee jaar deel uitgemaakt van de Kernraad. Helaas heeft de corona-crisis een zware stempel gedrukt op de periode, dat ze lid was van de Kernraad. Desondanks heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd op diverse aandachtsgebieden van de Kernraad.

Judith heeft zich vooral beziggehouden met sociaal-maatschappelijk zaken en ze was een zeer betrokken en actief lid van de AED-werkgroep. De Kernraad heeft dankbaar gebruik kunnen maken van haar ervaring als gemeenteraadslid in haar vorige woonplaats.

De Kernraad bedankt Judith voor haar inzet voor de leefbaarheid van het dorp en het welzijn van de Riethovenaren en voor de uiterst prettige samenwerking.

De Kernraad wil de vacature, die door het vertrek van Judith in de Kernraad ontstaat, graag opvullen. Voor het draagvlak van haar werkzaamheden is het belangrijk dat alle Riethovense generaties zich door de Kernraad vertegenwoordigd voelen.  In veel van haar activiteiten richt de Kernraad zich op de toekomstige leefbaarheid van ons dorp. Vandaar dat de Kernraad graag enkele jonge dorpsgenoten als lid zou willen verwelkomen.

Dus als je belangstelling hebt voor de werkzaamheden van de Kernraad en een actieve bijdrage wil leveren aan de leefbaarheid van ons dorp, vragen we je om zich te melden via kernraad.riethoven@gmail.com.

Kernraad Riethoven.