Tips voor de redactie

Deze website is een vraagbaak voor de inwoners, nieuwkomers, bezoekers, toeristen en andere geïnteresseerden die meer willen weten over Riethoven: diensten, voorzieningen, bedrijven, evenementen en veel meer.

De website bericht over allerlei zaken die spelen binnen de grenzen van Riethoven, of die direct met het dorp te maken hebben. Om de website actueel te houden, is de medewerking van de Riethovense inwoners, voorzieningen, bedrijven en verenigingen nodig. Heeft u op- of aanmerkingen, nieuws of een tip voor de redactie? Mail dan naar info@meerriethoven.nl

Evenement aanmelden?

Organiseert u een evenement/feest in Riethoven? Dat kan op onze dorpsagenda vermeld worden.
Bij het aanmelden van uw evenement in onze agenda, vermeldt duidelijk:

 • Datum en/of tijdstip.
 • Een duidelijke plaatsaanduiding (bijvoorbeeld Dorpsplein, aan welke straat).
 • Wat de activiteit inhoudt (korte omschrijving van uw evenement).
 • Verstuur uw e-mail vervolgens naar: redactie@meerriethoven.nl

Ook zouden we het op prijs stellen als u bijvoorbeeld een archieffoto/flyer /logo van uw club/organisatie/evenement meestuurt voor publicatie. (Foto’s moeten auteursrechtelijk vrij zijn)  Uw bedrijf,vereniging of voorziening op onze site?

  Door verzending van het digitale formulier kunt u zich als bedrijf* of vereniging aanmelden voor vermelding van uw gegevens op onze website Meerriethoven.nl of mail uw gegevens naar redactie@meerriethoven.nl

  Een vermelding is GRATIS.
  Voorwaarde is wel dat het bedrijf, voorziening of vereniging in Riethoven gevestigd is of een rechtstreeks verband met Riethoven heeft.