Word gast bij fietsmaatjes Riethoven

Word onze gast!

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Om nog eens langs de Volmolen te gaan of door Walik te rijden. Een stukje over de Molenstraat om naar de aanleg van de nieuwe N69 te kijken of om de hooihuisjes in Riethoven te bekijken.

Fietsmaatjes Riethoven maakt dat voor u mogelijk. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

In de proefperiode kunt u gratis gebruik maken van de duofiets. Volgend jaar, als we van start gaan met de nieuwe fietsen vragen we van onze gasten een kleine vergoeding: € 5 voor één rit en € 3 voor de leden van de Coöperatie Meer Riethoven.  Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen.

 

Meerriethoven

Milou schrijft…..

“Vorige week zaterdag ben ik samen met mijn “fietsmaatje” oma Mieke voor het eerst gaan fietsen. Voor anderen is fietsen iets heel normaals, maar voor mij is het echt een uitje wat ik op een normale fiets nooit zal kunnen. Ik vind het daarom heel fijn dat dit mogelijk gemaakt wordt in Riethoven. Groetjes, Milou Smets”

Meerriethoven

Proefrit

Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit of heeft u vragen?  Neem gerust contact met ons op. U kunt altijd vrijblijvend een proefrit maken

Meerriethoven

Aanmelden als gast

Proefrit maken of aanmelden