Informatieavond verslaving – thema: drugs

Informatieavond verslaving – thema: drugs

Verslavingen komen vaker voor dan dat je denkt. Misschien heb je er zelf in je directe omgeving wel mee te maken? Meer Riethoven wil het gesprek hierover aangaan en informatie delen over verschillende verslavingen. Daarom organiseren zij verschillende informatieavonden over verslavingen. De aftrap van deze reeks is op woensdagavond 1 maart.

Eerste avond op 1 maart met het thema drugs

Op 1 maart spreekt Nicolette Koopen over haar ervaringen met verslaving. Ze verloor haar dochter Daniëlle door XTC: "Je moet niet denken dat het jou niet overkomt." Daarom richtte ze de stichting Team Daniëlle op en geeft ze sindsdien presentaties door heel Nederland en gastlessen op scholen. Met haar confronterende presentatie vertelt Nicolette het verhaal van haar en Daniëlle. Ook laat ze zien hoe het productieproces van drugs in elkaar zit.

Nicolette Koopen met haar boek '21'

Voor wie?

Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar zijn welkom.

Locatie en tijd

De Rietstek, Hennepstraat 6 in Riethoven

We starten het programma om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Aanmelden en kosten

Aanmelden is noodzakelijk. Laat dorpsondersteuner Lieneke Verspaandonk weten met hoeveel personen je wilt deelnemen via dorpsondersteuner@meerriethoven.nl of app naar 06 55 22 58 56.

Inwoners van Riethoven kunnen deze avonden gratis bijwonen. Aan inwoners van buiten Riethoven vragen we 5 euro entree per avond.


Op 8 maart is er een tweede bijeenkomst. Deze staat in het teken van alcohol. Lees hier meer over de informatieavond over alcohol.

01 maart 2023
19:30 uur
De Rietstek in Riethoven

Georganiseerd door: Coöperatie Meer Riethoven, De Rietstek

Activiteit aanmelden

Organiseert u een activiteit/evenement/feest in Riethoven.
Dat kan op onze dorpsagenda vermeld worden.