Doen wat wél kan!

Doen wat wél kan!

Iedere Riethovenaar heeft een talent en kan meedoen! Hoe? Op je eigen unieke manier en passend bij jouw leven op dit moment.

Of je nu veel of weinig tijd hebt, veel werkzaamheden zijn ook op te delen in kleine stukjes. In februari hadden we een avond met de werkgroepen van Meer Riethoven. Een van de vragen was kan de evenementenkalender weer terug in de Rietstek. Wie denkt met me mee hoe dit er dan uit kan/moet zien?

Een ander vraag waar ik al tijdje om vraag is chauffeurs… Als ik van “iedereen”” die wil rijden weet wanneer hij eventueel kan, en zo heel veel mensen heb die allemaal wel een keer kunnen, dan kunnen we alle vervoersvragen oplossen. Voor de KBO, de winkel of een bezoekje aan….

Een andere grote nood is hulp in de huishouding. Wil jij meehelpen aan het oplossen van de wachtlijst in Riethoven. Eventueel tijdelijk tot er vaste krachten gevonden zijn en wellicht alleen maar voor bijvoorbeeld 2 ochtenden, ook dan hoor ik dit graag. Dit is geen vrijwilligerswerk maar een betaalde klus die je ook als zzp’er kunt uitvoeren.

Ik geloof dat erin dat er in Riethoven voor ALLE hulpvragen een aanbieder te vinden is. Het allerbelangrijkste is dat je elkaar KENT, als je weet wie er wat wil doen voor een ander, en je weet wie er (even) hulp nodig heeft, dan kan 1+1=3 worden!

Laat dat nu de kern zijn van het programma Accent op ieders Talent: Kennen en Gekend worden!

Daarom nodig ik ook alle Riethovenaren uit voor de koffie, elke 1e donderdag van de maand.  Maar met evenveel plezier kom ik bij jou op de koffie! Dus laten we samen DOEN wat WEL kan en laat me vooral weten hoe ook jij op jouw manier wil meedoen in Riethoven! Alle vragen en alle aanbod brengen we samen in de Talentenbank!

In de Riethovense talentenbank zijn we altijd op zoek naar:

Maar er is ook Riethovens talent beschikbaar:

Kortom er is veel mogelijk! Keetje doorpraten wat er allemaal kan? Bel, mail, app me maar, kom op de koffie of nodig me uit bij je thuis!

Lieneke Verspaandonk Dorpsondersteuner

06-55225856

dorpsondersteuner@meerriethoven.nl